Tri-Bar biggenopfokrooster

Het driekantrooster voor perfecte hygiëne

Tri-Bar

De stalen Tri-Bar roostervloeren van Nooyen zorgen door de driekant staafvorm voor een perfecte mestdoorlaat en daarmee een uitstekende hygiëne. Hierdoor werkt dit vloersysteem ammoniakreducerend.

Tri-Bar roostervloeren hebben door de vlakke bovenzijde een optimaal sta-oppervlak en bieden een uitstekend ligcomfort.

Tri-Bar is leverbaar als zelfdragende of niet-zelfdragende constructie en kan eenvoudig worden gemonteerd in een standaardoplegging of in een combi-oplegging (parallel aan de gang) met stalen onderbouw. Tri-Bar is in diverse standaard lengtematen - oplopend per 100 mm. - verkrijgbaar. Andere lengtematen zijn op aanvraag leverbaar. Tri-Bar roostervloeren kunnen, indien gewenst, worden uitgevoerd met een verwarmings- systeem: de verwarmde buizenrooster of de verwarmde bolle plaat rooster.

Het stalen Tri-Bar rooster is verkrijgbaar met een staafbreedte van 10 mm. in combinatie met 8, 10 of 12 mm. gleufopening. Ook de uitvoering met een staafbreedte van 12 mm. in combinatie met gleufopeningen van 10 of 12 mm. behoort tot de mogelijkheden. Als alternatief voor Tri-Bar kan worden gekozen voor een stalen rondprofiel met een staaf- breedte van 10 mm. in combinatie met 10 mm. gleufopening.

Extra mogelijkheden:

  • Tri-Bar roostervloeren kunnen op elke gewenste hoogte worden geplaatst middels een tegen- of ondergeplaatste strip of een tegengeplaatst hoekprofiel.
  • Tri-Bar roostervloeren kunnen worden uitgevoerd met een mestopening.
  • Het Tri-Bar rooster is uitstekend te combineren met een Blue Deck of Super Coated roostervloer. 

Eigenschappen Tri-Bar biggenopfokrooster 

tri-bar-softgrip.jpg

Tri-Bar is verkrijgbaar in een vlakke uitvoering of een uitvoering met extra profiel: Softgrip. 

strip-welded-tri-bar.jpg

Tri-Bar voorzien van een tegengeplaatste strip. 

tri-bar-hotpipe-slatted-floor.jpg

Verwarmde buizenrooster
Dit zelfdragende roostervloersysteem is volledig uitgevoerd in Tri-Bar en is voorzien van een ingebouwd warmwater verwarmingssysteem.
Dit systeem loopt door buizen aan de onderzijde van het Tri-Bar en zorgt voor een gelijkmatige verwarming van het rooster. 

convex-panel-slats.jpg

Bolle plaat rooster
Het dichte bolle gedeelte van dit zelfdragende rooster wordt middels warm water verwarmd en is daardoor een aangename ligplaats voor de biggen. Bovendien is de bolle plaat voorzien van een tranenprofiel voor optimale grip.