Tri-Cast biggenopfokrooster

Een degelijke en duurzame gietijzeren roostervloer

Tri-Cast

De Tri-Cast roostervloer is een degelijk gietijzeren vloersysteem voor de biggenopfok. Het Tri-Cast rooster wordt geproduceerd van hoogwaardig Australisch gietijzer en is sterk, buigzaam en vooral duurzaam.

Door de driekant staafvorm heeft het Tri-Cast rooster een goede mestdoorlaat en is deze ammoniakreducerend. Bovendien is het oppervlak eenvoudig te reinigen. Deze factoren zorgen voor een uitstekende hygiëne. Door een afwisselend hoog-laag profiel wordt een perfect antislip sta-oppervlak voor de biggen gecreëerd. Tri-Cast roosters bieden bovendien een optimaal ligcomfort.

Tri-Cast roosters voor de biggenopfok hebben een standaard staafbreedte van 12,5 mm. en een gleufopening van 10 mm. De roosters zijn verkrijgbaar in diverse standaard lengtematen tot en met 2.000 mm. zelfdragend.
Het rooster is eenvoudig te monteren in een standaardoplegging of een combi- oplegging (parallel aan de gang) met stalen onderbouw. Bij eventuele afwijkende putmaten kunnen de roosters in zowel lengte als breedte op maat worden gemaakt.

Extra mogelijkheid:

  • Tri-Cast roostervloeren in combi-oplegging kunnen worden voorzien van een mestopening. 

Eigenschappen Tri-Cast biggenopfokrooster 

tri-cast-15mm-slot-width.jpgtri-cast-various-standard-lengths.jpg

tri-cast-anti-slip.jpg

Antislip sta-oppervlak door hoog-laag profiel en optimale mestdoorlaat door de driekant staafvorm. 

tri-cast-side-lips.jpg

Zijlippen zorgen voor een goede aaneenschakeling van de roosters. 

optimal-standard-seating-25mm.jpg

Optimale standaardoplegging: 25 mm.