Industrial en Architectural

Kwalitatief hoogwaardige industriële constructies en architectonische toepassingen van staalproducten? Ook dat is een pijler binnen de Nooyen-group. Want goed mag ook mooi zijn: met deze filosofie brengen wij industriële toepassingen op de markt. Van architectonische stalen gevelbekleding tot stalen afwateringsroosters. En van robuuste hekwerken en kennels tot steenachtige werkbladen voor keukens. 

Text

Steel Panels architectural

Stijlvol, robuust en duurzaam. Het zijn de kenmerken van hoogwaardige constructies en architectonische toepassingen van Tribar. Dit onderdeel van Nooyen Group vervaardigt uit driekant staal stijlvolle industriële en utilitaire toepassingen. Te denken valt aan gevelbekleding, balustrades, afwateringsroosters, landschappelijke banken, terraselementen, trapelementen, etc. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Heeft u een idee? Dan hebben wij een smaakvolle oplossing. Laat u inspireren op onze website.


Naar tribar.nl

Media
Steel panels Tribar
Media
Fencing kennels Nooyen
Text

Fencing & Kennels

Kwaliteitshekwerken en kennels vervaardigd van de beste materialen. Dat is Nooyen Fencing & Kennels in een notendop. Of het een poort betreft waarachter u veilig wilt wonen of een hekwerk rondom uw bedrijfspand of privéterrein: Nooyen Fencing & Kennels zorgt dat het de uitstraling heeft die bij u past. Ook voor dierenasiels, honden- en kattenpensions hebben we uitgebreid assortiment kennelinrichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze website!


Naar Fencing Kennels

Text

Jetstone

Jetstone is de ideale samenwerkingspartner voor keukendetaillisten en interieurbouwers. Met een hoogwaardige kwaliteit van steenachtige werkbladen, biedt Jetstone een uitgebreid assortiment dat uitblinkt in kleurvariatie en materiaalkeuze. Of het natuursteen, composiet, keramiek of dekbeton betreft. Jetstone heeft een pasklare oplossing voor iedereen die zich met keukeninterieur bezighoudt.

 

Naar jetstone.nl

Media
Jetstone countertops