Blue Deck kraamhokrooster

Het unieke volkern kunststof rooster in Woven Wire uitvoering

Blue Deck

Het Blue Deck rooster voor in het kraamhok is een volkern kunststof rooster dat door de druppelvorm van de spijlen en de bolle bovenzijde zorgt voor veel ligcomfort, een perfecte mestdoorlaat en een eenvoudig te reinigen oppervlak. Het rooster onderscheidt zich van andere volkern kunststof roosters doordat de staven in de lengterichting van de zeug lopen. Hierdoor hebben de biggen maximale grip tijdens het zogen.

Het zelfdragende Blue Deck rooster is eenvoudig te installeren. Voor de onderbouw kunnen stalen gegalvaniseerde strippen worden gebruikt met of zonder brugconstructie. Het rooster heeft een standaard lengte van 600 mm. en is leverbaar met een breedte van 200, 300, 400 of 500 mm. De elementen kunnen, indien nodig, in de lengte op maat worden gemaakt. Hierdoor zijn vrijwel alle gewenste maatvoeringen mogelijk. Het Blue Deck rooster heeft in alle uitvoeringen voldoende draagcapaciteit voor de zeug. 

Extra mogelijkheden: 

  • Het Blue Deck rooster kan aan één of beide zijden van de zeug worden voorzien van een geïntegreerd lignest. Daarnaast zijn ook diverse uitneembare verwarmde elementen leverbaar.
  • De stalen gegalvaniseerde onderbouwstrippen kunnen worden uitgevoerd met bijvoorbeeld een muurplaat, hoekprofiel of oplegpen. Dit biedt extra oplegmogelijkheden. 

Blue Deck kraamhokrooster eigenschappen

solid-tear-shaped-blue-deck.jpg

Het dichte gedeelte van de Blue Deck is uitgevoerd met tranenprofiel. Dit zorgt voor optimale grip voor de biggen. 

blue-deck-parallel-bars-grip.jpg

Het Blue Deck rooster is uitgevoerd met staven in de lengterichting van de zeug voor extra grip voor de biggen.

optimal-drain-manure-v-shape.jpg

De druppelvorm van de spijlen en de bolle bovenzijde zorgen voor veel ligcomfort, een perfecte mestdoorlaat en een eenvoudig te reinigen oppervlak.

blue-deck-slat-galvanised-steel-frame.jpg

Blue Deck rooster op stalen gegalvaniseerde onderbouw met brugconstructie. 

TC met vertanding.jpg

Het Tricast zeugeninsert in natuurlijk ook met vertanding verkrijgbaar.

TC dicht met vert.jpg

TB met vert..jpg

achter de zeug een tri-bar deel voor de mestdoorlaat.

gelijkvloerse ZI.jpg