Tri-Bar vleesvarkensrooster

Het driekantrooster voor perfecte hygiëne

Tri-Bar

De stalen Tri-Bar roostervloeren van Nooyen zorgen door de driekant staafvorm voor een perfecte mestdoorlaat en daarmee een uitstekende hygiëne. Hierdoor werkt dit vloersysteem ammoniakreducerend.

Tri-Bar roostervloeren hebben door de vlakke bovenzijde een optimaal sta-oppervlak en bieden een uitstekend ligcomfort.

Tri-Bar is leverbaar als zelfdragende constructie en kan eenvoudig worden gemonteerd in een standaardoplegging of in een combi-oplegging (parallel aan de gang) met stalen onderbouw. In standaardoplegging zijn vrijdragende overspanningen mogelijk tot 3.000 mm. Tri-Bar is in diverse standaard lengtematen – oplopend per 100 mm. – verkrijgbaar. Andere lengtematen zijn op aanvraag leverbaar. Tri-Bar roostervloersystemen zijn uitstekend te combineren met een dicht betonnen gedeelte.

Het stalen Tri-Bar rooster voor vleesvarkens is verkrijgbaar met een staafbreedte van 12 of 15 mm. in combinatie met 12 of 15 mm. gleufopening. De optimale standaardoplegging is 25 mm. 

Extra mogelijkheden: 

  • Tri-Bar roostervloeren kunnen op elke gewenste hoogte worden geplaatst middels een tegen- of ondergeplaatste strip of een tegengeplaatst hoekprofiel.
  • Tri-Bar roostervloeren voor vleesvarkens kunnen worden uitgevoerd met een mestopening. 

Eigenschappen Tri-Bar vleesvarkensrooster 

softgrip.jpg

De Tri-Bar roostervloer voor vleesvarkens is standaard uitgevoerd met extra profiel: Softgrip. 

tri-bar-steel-round-12mm-bar.jpg

Als alternatief voor Tri-Bar kan worden gekozen voor een stalen rondprofiel met een staafbreedte en gleufopening van 12 mm. 

side-pins-connection.jpg

Zijlippen zorgen voor een goede aaneenschakeling van de roosters. 

v-shaped-bars-manure-drainage-hygiene.jpg

Optimale mestdoorlaat en reiniging door de driekant staafvorm met afgeronde zijden.