Tri-Bar zeugenrooster (groepshuisvesting)

Voor individuele huisvesting of groepshuisvesting

Tri-Bar

De stalen Tri-Bar roostervloeren van Nooyen zorgen door de driekant staafvorm voor een perfecte mestdoorlaat en daarmee een uitstekende hygiëne.

Hierdoor werkt dit vloersysteem ammoniakreducerend. Tri-Bar roostervloeren hebben door de vlakke bovenzijde een optimaal sta-oppervlak en bieden een uitstekend ligcomfort.

Tri-Bar is leverbaar als zelfdragende constructie en kan eenvoudig worden gemonteerd in een standaardoplegging of in een combi-oplegging (parallel aan de gang) met stalen onderbouw. In standaardoplegging zijn vrijdragende overspanningen mogelijk tot 3.000 mm. Tri-Bar is in diverse standaard lengtematen – oplopend per 100 mm. – verkrijgbaar. Andere lengtematen zijn op aanvraag leverbaar. Tri-Bar roostervloersystemen zijn uitstekend te combineren met een dicht betonnen gedeelte.

Het stalen Tri-Bar rooster voor dragende zeugen is verkrijgbaar met een staafbreedte van 15 mm. in combinatie met 12 of 15 mm. gleufopening. De optimale standaardoplegging is 25 mm.

Extra mogelijkheid:

  • Tri-Bar roostervloeren kunnen op elke gewenste hoogte worden geplaatst middels een tegen- of ondergeplaatste strip of een tegengeplaatst hoekprofiel. 

Eigenschappen Tri-Bar zeugenrooster

softgrip.jpg

DeTri-Bar roostervloer voordragende zeugen is standaard uitgevoerd met extra profiel: Softgrip. 

side-pins-connection.jpg

Zijlippen zorgen voor een goede aaneenschakeling van de roosters. 

strip-welded-tri-bar.jpg

Tri-Bar voorzien van tegengeplaatste strip. 

v-shaped-bars-manure-drainage-hygiene.jpg

Optimale mestdoorlaat en reiniging door de driekant staafvorm met afgeronde zijden.