Nooyen & nieuws

Nooyen in het Weekblad voor Deurne A 05/07/2019

Onlangs vierde wij ons 40-jarig jubileum. Waar Grard Nooyen met zijn zes zonen het bedrijf in 1978 begonnen met het maken van stalen varkensroosters, geeft zijn kleinzoon Gerben momenteel leiding aan een bedrijf dat is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf in diverse bedrijfstakken. Centraal staan nog steeds onze roostervloeren voor varkens, welke met speciale coatings in de veehouderij worden toegepast. Inmiddels worden ze zelfs toegepast als gevelbekleding voor onder andere parkeergarages voor gerenommeerde bedrijven als Schiphol. Daarnaast is het bedrijf actief in de productie van sierpoorten, hondenkennels, stalinrichting, keukenwerkbladen en hebben ze nog steeds varkens in Spanje.

Lees meer »
Agroscoop winnaar 2018 Fam. Fangmann A 16/02/2019

Daniela und Peter Fangmann hebben de Agroscoop 2018 in de categorie "Zeugen" gewonnen. Zij hebben de prijs in Berlijn in ontvangst mogen nemen. Heer Fangmann legt in bijgaande film ......

Lees meer »
Vrijloop varkens A 30/11/2018

‘In Denemarken hebben we onlangs 520 WellFarrowing-kraamhokken geleverd’

Met WellFarrowing zet Nooyen de volgende stap in de varkenshouderij. In dit nieuwe huisvestingssysteem lopen de kraamzeugen vrij rond tussen hun jonge biggen.  Zeugenhouders behalen met WellFarrowing dezelfde technische resultaten als in een standaard kraamhok met de Balansvloer van Nooyen.

In Denenmarken heeft Nooyen een bedrijf uitgerust met 520 WellFarrowing kraamhokken. Accountmanager Hein Klein Gunnewiek was onlangs in Denenmarken. Lees hier zijn bevindingen.

Lees meer »
EuroTier 2018 - an impression A 21/11/2018

EuroTier 2018 - Hannover DE

Lees meer »
Wellfarrowing A 03/11/2018

Een nieuwe norm in vrijloopkraamhokken

Het WellFarrowing kraamhok van Nooyen Pig Flooring zet de trend in de markt van vrijloopkraamhokken. 

Wellfarrowlogo.png

Lees meer »

Pagina's