Working at Nooyen

Working at Nooyen means working in a dynamic environment. A company where employees are committed to getting ahead together. Do you have an entrepreneurial spirit and would you like to get ahead as well? Then find out how Nooyen can be your employer, helping you advance your career! 

Text

MIG/MAG lasser

Om de groei en ontwikkeling van de Nooyen Group te versterken zijn we op zoek naar gedreven MIG MAG lassers. Ben je technisch aangelegd en heb je zin om in een team mooie producten te maken? Reageer dan op deze vacature!

 

Bekijk vacature

Media
Nooyen MIG/MAG-lasser
Text

Voorbewerker / medewerker expeditie

Om de groei en ontwikkeling van Fencing en Kennels by Nooyen te versterken zijn wij daarom op zoek naar een gedreven Voorbewerker / medewerker expeditie.
 

Bekijk vacature

Media
Prod Fencing

Stage en afstuderen

Ben je op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht waarmee je bijdraagt aan ontwikkelingen op technisch, commercieel of innovatief vlak? Of juist een praktijkstage?

Binnen de Nooyen Group zijn diverse mogelijkheden. Onze opdrachten zijn gebaseerd op vragen die vanuit de klant komen en voor jou als stageloper toegevoegde waarde hebben. Geen dikke rapporten die in de kast belanden, maar praktijkgericht waarmee we waarde creëren voor de klant, ons bedrijf én voor jou.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.