A 30/11/2018

‘In Denemarken hebben we onlangs 520 WellFarrowing-kraamhokken geleverd’

Met WellFarrowing zet Nooyen de volgende stap in de varkenshouderij. In dit nieuwe huisvestingssysteem lopen de kraamzeugen vrij rond tussen hun jonge biggen.  Zeugenhouders behalen met WellFarrowing dezelfde technische resultaten als in een standaard kraamhok met de Balansvloer van Nooyen.

In Denenmarken heeft Nooyen een bedrijf uitgerust met 520 WellFarrowing kraamhokken. Accountmanager Hein Klein Gunnewiek was onlangs in Denenmarken. Lees hier zijn bevindingen.

Wellfarrowing

 

 

 

Nooyen Pig Flooring is een echt familiebedrijf. Als toonaangevende speler bedient zij een groeiend aantal afnemers met een compleet assortiment aan roostervloer systemen vanuit het hoofdkantoor in Deurne en productielocaties in België, USA en China.

De core business van Nooyen Pig Floorings is het bedenken en produceren van roostervloer-systemen die passen bij de moderne varkenshouderij, waarmee ze de beste resultaten kunnen behalen. Nooyen is  biedt haar dealers en klanten rendabele en duurzame oplossingen en ondersteunt daarmee het optimaliseren van onze doelgroepen op het gebied van hygiëne, dierenwelzijn en economisch voordeel.